tree
با تعیین محدوده های زیر می توانید اطلاعات پژوهش مورد نظرخودرا ملاحظه نمایید:
در حال اجرا خاتمه یافته همه موضوعات
دستیابی به دانش پاستوریزاسیون شیر با استفاده از تکنولوژی نانو مغناطیس جریان القایی

برنامه مرتبط : صنايع غذايي
طرف قرارداد : دانشگاه زنجان
وضعیت : خاتمه يافته
بهینه سازی فرمولاسیون روغن سرخ کردنی به منظور افزایش پایداری و کاهش جذب روغن در محصولات سرخ شده

برنامه مرتبط : صنايع غذايي
طرف قرارداد : جهاد دانشگاهی
وضعیت : خاتمه يافته
تعیین مناسبترين روش مبارزه با باكتريوفاژها در فرآيند توليد صنعتي فرآورده هاي لبني تخميري ( ماست )

برنامه مرتبط : صنايع غذايي
طرف قرارداد : جهاد دانشگاهی
وضعیت : خاتمه يافته
دست‌یابی به تکنیک تولید پودر آب انار در خشک کن پاششی نیمه صنعتی و بررسی تاثیر دمای هوا و میزان تغذیه

برنامه مرتبط : صنايع غذايي
طرف قرارداد : پژوهشکده مهندسی جهاد کشاورزی
وضعیت : خاتمه يافته
ارتقاء رده بندی انرژی و درصد صرفه جویی آبگرمکن گاز سوز مخزن دار تولید شرکت ایران گرما

برنامه مرتبط : لوازم خانگي
طرف قرارداد : پردیس دانشکده فنی دانشگاه تهران
وضعیت : خاتمه يافته
دستیابی به دانش فنی و ایجاد فناوری سیستم خودکار و سریع ( در حین تولید ) کنترل کیفیت آبگرم کن های فو

برنامه مرتبط : لوازم خانگي
طرف قرارداد : پردیس دانشکده فنی دانشگاه تهران
وضعیت : خاتمه يافته
دستیابی به دانش فنی کاربرد مکانیزم مکش و گردش مداوم آب در ساخت ماشین های لباسشویی نسل جدید با قابلیت

برنامه مرتبط : لوازم خانگي
طرف قرارداد : دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)
وضعیت : خاتمه يافته
دستیابی به دانش فنی طراحی و ساخت خشک کن های سلولی ( ویژه خشت های خام ) به کمک شبیه سازی و تحلیل معاد

برنامه مرتبط : ماشين سازي و تجهيزات
طرف قرارداد : دانشگاه صنایع و معادن
وضعیت : خاتمه يافته
تدوین دانش فنی طراحی و پیاده سازی سیستم حسی آموزشی جراحی استخوان در محیط مجازی ( نرم افزار و سخت افز

برنامه مرتبط : تجهيزات پزشكي
طرف قرارداد : دانشگاه تربیت مدرس
وضعیت : خاتمه يافته
برای انتقال مستقیم به این صفحه از این لینک استفاده کنید
1  2  3  4  5  6  7    Last Page (14)